logonw Wat is hypnose nu precies?

Hypnose is een bijzondere staat van bewustzijn en een heel natuurlijk iets. Je aandacht is zo gefocust, dat je helemaal ergens in op gaat en de wereld om je heen als het ware naar de achtergrond verdwijnt.
Het is een aangename methode waarbij er een rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest ontstaat, waarbij er een directe toegang tot het onderbewustzijn is.
In hypnose kun je beter ontspannen, heb je meer invloed op je lichaam, heb je een betere toegang tot je herinneringen, een sterkere verbeeldingskracht en waarbij alles toch gewoon waargenomen wordt.

In Hypnose heb je de mogelijkheid om je onderbewustzijn, je overtuigingen, je emoties en je denkbeelden die ongewenst zijn om te laten zetten in een gewenste vorm.

Wat brengt directe hypnose en wat gebeurt er in de maanden na de hypnose sessie:

 • je uitstraling verandert.(je levensenergie verandert) toeval?… echt niet!
 • langzaam maar heel zeker neem je initiatieven om je doel te bereiken.
 • je problemen verdwijnen.
 • je merkt dat je minder piekert.
 • je zelfvertrouwen wordt sterker en sterker.
 • dat wat je zocht vind je (toeval?…echt niet!)
 • je voelt je gelukkiger.
 • je voelt je zelfstandiger.
 • je bent veel positiever.
 • je begint de juiste beslissingen te nemen.
 • je komt tot belangrijke inzichten (soms onbewust)

Je blijft je tijdens de sessie bewust van wat er gebeurt. Het is echt teamwork.
Je doet niets dat je  niet wilt doen. Je herinnert je alles wat er gezegd wordt tijdens de sessie.

Print Friendly, PDF & Email

Ervaringen

Krachtiger

★★★★★
5 5 1
Hypnose betekend best wel veel voor mij en heeft mij echt super geholpen met al mijn problemen en mijn angsten. ik sta nu echt veel beter in mijn leven door hypnose

stopen met roken

★★★★★
5 5 1
Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen...ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!

een tevreden mens

★★★★★
5 5 1
In juli 2017 is door Jolanda Jager , in 3 hypnose sessies, bij mij een virtueel maagbandje geplaatst. Dit gaat in alle rust en stilte en na afloop ontvang je van Jolanda een gesproken hypnose-sessie die je thuis kunt afspelen tijdens je zelfhypnose. Wat mij na het plaatsen van de virtuele maagband is opgevallen is het volgende; - je hebt de hele dag een verzadigd gevoel, je mag wel eten, maar het hoeft gewoon niet zo nodig meer - geen last meer van verleidingen, je kunt alles gewoon laten liggen. - je hoeft nooit meer met een honger gevoel naar bed te gaan - je hoeft geen calorieën te tellen of voedsel af te wegen en dat geeft een enorme rust. - inmiddels ben ik toch al een paar kilo's kwijt ( en dat zonder al teveel moeite) Kortom; ik ben een tevreden mens