Hypnose4all hanteert de volgende tarieven:  euro-76012_960_720

Volwassenen:
prijs per sessie € 125,00
Virtuele maagband (3 sessies) € 375,00
21 dagen stoppen  met roken programma  (3 sessies) € 375,00

Ik kan me voorstellen dat je nog met vragen zit. Neem gerust contact op via mijn contactformulier en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.

Omdat ik graag mijn energie wil steken in wat ik leuk vind, het helpen van mensen en niet te veel in onnodige administratie, verzoek ik je vriendelijk om de consulten vooraf te betalen op bankrekening: NL88 KNAB 07217 53 787  t.n.v.  Jolanda Jager. Of betaal gepast en contant op de dag van de afspraak.

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 24 uur voordat de afspraak gepland was.
Daarna ben ik helaas genoodzaakt om een consult in rekening te brengen.

Print Friendly, PDF & Email

Ervaringen

Krachtiger

★★★★★
5 5 1
Hypnose betekend best wel veel voor mij en heeft mij echt super geholpen met al mijn problemen en mijn angsten. ik sta nu echt veel beter in mijn leven door hypnose

stopen met roken

★★★★★
5 5 1
Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen...ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!

een tevreden mens

★★★★★
5 5 1
In juli 2017 is door Jolanda Jager , in 3 hypnose sessies, bij mij een virtueel maagbandje geplaatst. Dit gaat in alle rust en stilte en na afloop ontvang je van Jolanda een gesproken hypnose-sessie die je thuis kunt afspelen tijdens je zelfhypnose. Wat mij na het plaatsen van de virtuele maagband is opgevallen is het volgende; - je hebt de hele dag een verzadigd gevoel, je mag wel eten, maar het hoeft gewoon niet zo nodig meer - geen last meer van verleidingen, je kunt alles gewoon laten liggen. - je hoeft nooit meer met een honger gevoel naar bed te gaan - je hoeft geen calorieën te tellen of voedsel af te wegen en dat geeft een enorme rust. - inmiddels ben ik toch al een paar kilo's kwijt ( en dat zonder al teveel moeite) Kortom; ik ben een tevreden mens