Met een virtuele maagband vliegen de kilo’s er af
Wat betreft overgewicht is er goed en slecht nieuws te melden. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat ongeveer 43.1 procent van de Nederlandse bevolking te zwaar is. Maar gelukkig besluiten steeds meer Nederlanders om gezonder te gaan leven. Ze vallen bijvoorbeeld flink af met behulp van de virtuele maagband. Het kost weinig moeite, bespaart een hoop stress en de kilo’s vliegen er af.

Virtuele maagband plaatsen
De populariteit van de virtuele maagband is de afgelopen tijd sterk toegenomen. Niet heel verrassend als je bedenkt hoe eenvoudig je met deze techniek afvalt. Een virtuele maagband wordt in alle rust en stilte geplaatst tijdens enkele hypnose sessies. Je bent volkomen ontspannen en ervaart veel minder stress dan wanneer er een echte maagband moet worden geplaatst. Normaliter voer je diverse gesprekken met een arts en moet je naar het ziekenhuis. Bij een virtuele maagband is daar geen sprake van. Toch is het effect precies hetzelfde als bij een gewone maagband. Je hebt de hele dag een verzadigd gevoel en eet daardoor meteen minder. Bovendien hoef je geen calorieën te tellen of voedsel te wegen zoals bij andere diëten. Je raakt in alle rust flink wat kilo’s kwijt zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Dit maakt de virtuele maagband de ideale manier om af te vallen.

De vele mogelijkheden van het onderbewustzijn
Steeds meer mensen ontdekken dat er veel te bereiken valt met hypnose. Zo helpt het onder andere tegen angsten, stoppen met roken en het kwijtraken van de nodige kilo’s. Het onderbewustzijn van de mens heeft zeer veel mogelijkheden die nog onvoldoende zijn ontdekt. Met de virtuele maagband is er gelukkig een belangrijke stap gezet. Inmiddels hebben tientallen mensen mooie resultaten bereikt met de virtuele maagband. De reacties zijn na afloop dan ook zeer positief.

Binnen korte tijd weer fit, slank en energiek
Na het plaatsen van de virtuele maagband ervaar je geen bijwerkingen. Wel zul je merken dat je minder trek hebt. Eten ‘hoeft’ niet meer. Het is een fijn gevoel om niet met honger naar bed te gaan! Misschien ben je in eerste instantie nog een beetje sceptisch over hypnose en de virtuele maagband. Het is echt iets wat je zelf zult moeten ervaren. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak en ontdek hoe je binnen korte tijd weer fit, slank en energiek wordt!

Print Friendly, PDF & Email

Ervaringen

Krachtiger

★★★★★
5 5 1
Hypnose betekend best wel veel voor mij en heeft mij echt super geholpen met al mijn problemen en mijn angsten. ik sta nu echt veel beter in mijn leven door hypnose

stopen met roken

★★★★★
5 5 1
Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen...ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!

een tevreden mens

★★★★★
5 5 1
In juli 2017 is door Jolanda Jager , in 3 hypnose sessies, bij mij een virtueel maagbandje geplaatst. Dit gaat in alle rust en stilte en na afloop ontvang je van Jolanda een gesproken hypnose-sessie die je thuis kunt afspelen tijdens je zelfhypnose. Wat mij na het plaatsen van de virtuele maagband is opgevallen is het volgende; - je hebt de hele dag een verzadigd gevoel, je mag wel eten, maar het hoeft gewoon niet zo nodig meer - geen last meer van verleidingen, je kunt alles gewoon laten liggen. - je hoeft nooit meer met een honger gevoel naar bed te gaan - je hoeft geen calorieën te tellen of voedsel af te wegen en dat geeft een enorme rust. - inmiddels ben ik toch al een paar kilo's kwijt ( en dat zonder al teveel moeite) Kortom; ik ben een tevreden mens