logonw

Ik wil me graag even aan u voorstellen;
Mijn naam is Jolanda Jager, ik ben 54 jaar en de trotse moeder van twee kinderen.jolanda
Het grootste gedeelte van mijn leven ben ik al geïnteresseerd in onderwerpen en vooral de oplossingen die niet via de voor de hand liggende wegen gaan. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt.
Een paar jaar geleden zat ik eigenlijk een beetje vastgeroest in mijn baan bij een bank toen ik op een beurs in aanraking kwam met hypnotherapie. Ik was meteen enthousiast, want hoe mooi is het om op een andere manier een oplossing te vinden voor allerlei problemen zoals slapeloosheid, concentratieproblemen of  problemen bij het stoppen met roken.
Ik ben gaan studeren en ben inmiddels een gecertificeerd hypnotherapeut.  Omdat ik van mening ben dat je altijd bij kunt leren, heb ik onlangs de opleiding voor NLP-practitioner afgerond. Uiteraard volg ik nog allerlei cursussen om mijn kennis als hypnosecoach nog verder uit te breiden.
Ik vind het geweldig om mensen via hypnose te mogen helpen.
Het is zo mooi om te ervaren en te zien dat de brein zoveel krachtiger is en zoveel meer mogelijkheden biedt dan je in eerste instantie denkt.
De meeste problemen zijn in 1 of 2 sessies al tot tevredenheid op te lossen.
Ik zou zeggen; probeer het eens !
Print Friendly, PDF & Email

Ervaringen

Krachtiger

★★★★★
5 5 1
Hypnose betekend best wel veel voor mij en heeft mij echt super geholpen met al mijn problemen en mijn angsten. ik sta nu echt veel beter in mijn leven door hypnose

stopen met roken

★★★★★
5 5 1
Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen...ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!

een tevreden mens

★★★★★
5 5 1
In juli 2017 is door Jolanda Jager , in 3 hypnose sessies, bij mij een virtueel maagbandje geplaatst. Dit gaat in alle rust en stilte en na afloop ontvang je van Jolanda een gesproken hypnose-sessie die je thuis kunt afspelen tijdens je zelfhypnose. Wat mij na het plaatsen van de virtuele maagband is opgevallen is het volgende; - je hebt de hele dag een verzadigd gevoel, je mag wel eten, maar het hoeft gewoon niet zo nodig meer - geen last meer van verleidingen, je kunt alles gewoon laten liggen. - je hoeft nooit meer met een honger gevoel naar bed te gaan - je hoeft geen calorieën te tellen of voedsel af te wegen en dat geeft een enorme rust. - inmiddels ben ik toch al een paar kilo's kwijt ( en dat zonder al teveel moeite) Kortom; ik ben een tevreden mens